Някой стреля срещу блок в столицата, алармира потърпевш: Неизвестно лице е

...
Някой стреля срещу блок в столицата, алармира потърпевш: Неизвестно лице е
Коментари Харесай

Неизвестен стреля срещу столичен блок седмици наред

Някой стреля против блок в столицата, сигнализира пострадал: 

Неизвестно лице е разкрило пукотевица в столичния квартал " Света Троица ". Това излиза наяве от фотоси, оповестени в обществените мрежи, написа.

Авторът на поста прецизира, че случаят е станал към блок 358, защото там са нанесени вреди по прозорците на входа. От поста излиза наяве, че стрелбата е осъществявана в продължение на няколко седмици.

Все още не е ясно оръжието или повода за това. Според част от коментиращите се касае за въздушна пуша, до момента в който други считат, че става въпрос за бойно оръжие.

Авторът на поста прецизира, че сигнал е подаден до полицията и приканва да се откри причинителят, преди някой да пострада.

" Пиша този пост до всички съкварталци и по-конкретно до живущите в бл. 358. От няколко седмици насам виждам увеличаващ се брой дупки от огнестрелно оръжие по прозорците на стълбището на бл. 356.

Обръщам се към живущите в бл. 358, защото явно изстрелите са направени от север и вашият блок е единственото допустимо място откъдето може да се случи това.

Важно е да кажа, че полицията е известена и е изработен оглед и са взети доказателства, само че до момента в който причинителят бъде открит, желая да насочва зов към всички живущи в блока да вразумят изрода, който стреля, в случай че инцидентно имат съмнения кой би могъл да бъде той и да спомагат на следствието, до момента в който някой не е потърпевш.

Нека изключим материалните вреди и се съсредоточим върху обстоятелството, че вредите са най-вече по ниските етажи, където всекидневно минават десетки хора. Освен това част от жилищата разполагат с пространства със северно ревю и мощно се надявам някой да не пострада. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР